Over ons

Restaurant Giorgio is al vanaf de beginperiode van het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein gevestigd naast de hoofdingang van het winkelcentrum aan de Laan van Meerdervoort, ook wel “De langste laan van Europa genoemd!” En dat de jaren voorbij zijn gevlogen wordt duidelijk wanneer we worden geconfronteerd met de feiten…dit jaar bestaat Giorgio namelijk 50 jaar! Mede door de gunstige locatie zullen weinigen dit gezellige Italiaans georiënteerde restaurant in de loop der jaren dan ook zijn ontgaan.

Eerder, van 1989 tot 2007 was de huidige eigenaar Han al het gezicht van Giorgio Ristorante & Pizzeria. Al snel nadat Han per 1 november 2017 de teugels weer in handen had, werd besloten letterlijk en figuurlijk uit een iets ander vaatje te gaan tappen! In de periode van zijn afwezigheid, Han runde in de tussenliggende periode een andere horecagelegenheid, is er hard gewerkt, maar ingrijpende veranderingen aan het restaurant bleven uit.

Veranderingen
Na de komst van de nieuwe bezetting werd een begin gemaakt met belangrijke aanpassingen en veranderingen. Het restaurant kreeg een nieuwe look, het aantal zitplaatsen werd uitgebreid en er werden diverse heerlijke schotels van de grill aan het menu toegevoegd. Hiervoor moesten er ook in de keuken fikse aanpassingen worden gerealiseerd. Bijkomend voordeel was dat het restaurant tijdens de verbouwing, die uiteindelijk drie maanden in beslag zou nemen, voor de gasten geopend kon blijven. In overleg was al besloten dat de (verbouw)werkzaamheden zich buiten de reguliere openingstijden van Giorgio zouden voltrekken. Nadat alle ongemakken achter de rug waren is er snel geschakeld en werd de geheel vernieuwde menukaart met heerlijke schotels, nieuwe grill gerechten en vanzelfsprekend de traditionele Italiaanse menu’s, in gebruik genomen.
.
Giorgio’s Broodjes Hoek
Omdat Keulen en Aken ook niet in 1 dag zijn gebouwd hebben we er een jaartje mee gewacht, met de volgende fase van ons plan. Inmiddels hebben we begin mei de volgende stap gerealiseerd…Giorgio Broodjes Hoek! Een verkoopbalie aan de buitenzijde van het restaurant waar we heerlijke verse broodjes, wraps (ook vegetarisch), kapsalons en pizzapunten aanbieden. Tevens kunnen hier de bestelde pizza’s, pasta’s en salades worden afgehaald.
.
Of er nog iets onveranderd is gebleven? Jazeker, onze bezorgservice..!